Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
26.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

“Πέταξαν” με όνειρα για την Εθνική, η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη

Πρέπει να διαβάσετε

Στη Νεμέα, όπου κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, η Εθνική ομάδα, ενόψει της τελικής φάσης,  του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) που θα γίνει στο Ηράκλειο, απο 1 έως 9 Ιουλίου,  στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, βρίσκονται οι δυο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη.

Στην αναχώρηση τους, για την προετοιμασία με την Εθνική, φίλοι και συναθλήτριες, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, στις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα και να …κερδίσουν το εισιτήριο, για την τελική αποστολή, που θα βγεί για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της Εθνικής στη Νεμέα, θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και σε αυτήν, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Γκούντας, θα επιλέξει την τελική αποστολή, για τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην τελική αποστολή, ευελπιστούν να βρίσκονται και οι δυο αθλήτριες του ΟΦΗ.

Σημειώνουμε, ότι, στον  όμιλο της Ελλάδας, στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) βρίσκονται η Τουρκία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Λιθουανία.

Οι αγώνες της τελικής φάσης, θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, 1-9 Ιουλίου.

Ενώ τα ημιτελικά και ο τελικός αγώνας, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) θα γίνουν στην πόλη Βlaj της Ρουμανίας (10-14/7).

“Καλή επιτυχία Εύη, καλή επιτυχία Εμμανουέλα. Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια της Εθνικής. Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό στο Ηράκλειο!” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα