Περιστατικό αγριότητας στο Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος μαστίγωσαν ανήλικους που έπαιζαν μπάλα

Περιστατικό αγριότητας εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 17 Απριλίου στο Ρέθυμνο όταν δύο άντρες, πατέρας και γιος, ενοχλημένοι από μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν ποδόσφαιρο, πήραν ένα καμουτσίκι και ένα ρόπαλο, τα κυνήγησαν, τα χτύπησαν, τα μαστίγωσαν και φαίνεται ότι δεν θα σταματούσαν εάν τα παιδιά δεν έβγαιναν στον κεντρικό δρόμο ζητώντας βοήθεια!

 Όπως γράφει το goodnet.gr, όλα έγιναν στο ανατολικό μέτωπο του Ρεθύμνου. Η παρέα των ανηλίκων, όλα παιδιά λυκείου, έπαιζαν σε έναν χώρο όταν δύο άντρες από γειτονικό χώρο τους ζήτησαν να φύγουν. Τα παιδιά (ήταν περισσότερα από 6 σύμφωνα με τις πληροφορίες) είπαν πως θα φύγουν, πιθανότατα δεν το έκαναν τόσο γρήγορα όσο επιθυμούσαν οι δύο άντρες, με αποτέλεσμα να τους δουν ξαφνικά μπροστά τους έχοντας ο ένας ένα καμουτσίκι και ο δεύτερος ένα χοντρό ξύλο.

Επιτέθηκαν στα παιδιά, όπως καταγγέλουν τα ίδια και οι γονείς τους. Παιδί φέρει χτυπήματα από ρόπαλο και άλλα παιδιά έχουν χτυπηθεί με το καμουτσίκι, ενώ ένας ανήλικος δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο.

Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, και μάλιστα ο μεγαλύτερος σε ηλικία τα ακολουθούσε με το μηχανάκι του συνεχίζοντας να τα χτυπάει. Οι ανήλικοι βγήκαν στον κεντρικό δρόμο και ζήτησαν βοήθεια από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος σταμάτησε, ο άντρας έφυγε όταν κατάλαβε την παρουσία του πολίτη και εκείνος άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Οι οικογένειες των παιδιών αναστατωμένες μετέβησαν στην αστυνομία που έχουν καταγγείλει την απίστευτη αυτή επίθεση σε βάρος των παιδιών τους και ήδη οι δύο άντρες συνελήφθησαν.

Τα παιδιά πήγαν στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων τους μετά από αυτήν την απίστευτη περιπέτεια.

Προηγούμενο

Κρήτη: Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βάρος 36χρονου – Συνελήφθη ο δράστης, στο νοσοκομείο το θύμα

Επόμενο

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Βατσινά κατά Κυβέρνησης: «Δεν είναι όλα ψήφοι και πολιτική – Είναι πρώτα οι άνθρωποι, οι στιγμές και ο σεβασμός τους»

Με έντονο ύφος απευθύνθηκε στην Κυβέρνηση της ΝΔ, η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ Ελένη Βατσινά, αναφερόμενη από το βήμα…
Περισσότερα

Παρέμβαση Βατσινά για το νέο βαθμολόγιο: «Η κυβέρνηση υπονομεύει τη σταδιοδρομία χιλιάδων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

Με αιχμηρή κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, φέρνει στη…