Περιοδείες σε εργοστάσια της ΒΙΠΕΗ από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Με επίσκεψη κλιμακίων του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, σε εργοστάσια της ΒΙΠΕ, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την Γενική Συνέλευση της Κυριακής 23/10.

Σε ανακοίνωση της ένωσης αναφέρεται:

«Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης μίλησαν με εργάτες που τα μεροκάματα τους έχουν παγώσει από το 2012 την ίδια ώρα που η ακρίβεια τσακίζει και ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 12%. Την ίδια ώρα τεράστια και πολύ επικίνδυνα είναι τα ζητήματα με τα ελλιπέστατα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, με τον φόβο να εγκυμονεί για κάθε εργάτη, για τον αν καταφέρει να επιστρέψει σπίτι τους σώος μετά την βάρδια του.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας κάλεσε όλους τους εργάτες να σπάσουν τον φόβο, να οργανωθούν, κάνοντας τον πρώτο βήμα με την συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Κυριακή. Εκεί, μακριά από αφεντικά, θα συζητήσουμε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη δουλειά και στη ζωή μας, και κυρίως θα οργανώσουμε τη διεκδίκηση, τον αγώνα για να τα ξεπεράσουμε! Θα οργανώσουμε την συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Πανεργατικής Απεργία στις 9 Νοέμβρη!

Όλοι λοιπόν, στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, την Κυριακή 23/10 στο ΕΚΗ, 6μμ.

Δεν «προσαρμοζόμαστε»! Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε!»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα