Περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις από το ΚΚΕ Χανίων

Πρέπει να διαβάσετε

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ συνεχίζει το πρόγραμμα πλατιάς πολιτικής δραστηριότητας, με περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις και σύνθημα: «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Όλοι στον αγώνα, με ΚΚΕ δυνατό!», με τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τους υποψήφιους βουλευτές να καλούν τον χανιώτικο λαό και τη νεολαία να πάρουν αποφασιστικά τη θέση τους στον αγώνα και στις κάλπες.

Πιο συγκεκριμένα:

Τρίτη 21 Μαρτίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Χαριτίνη Παπαδάκη, μέλος της ΤΕ Χανίων και υποψήφια βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στο λογιστήριο και την αποθήκη του ΣΥΝΚΑ, στις 11π.μ.

Τετάρτη 22 Μαρτίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Σπύρο Αγριμάκη, Γραμματέα της ΤΕ Χανίων και τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, στις 9π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τη Μαρία Γιαννάκη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Χανίων και τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα επισκεφτούν το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.

Πέμπτη 23 Μαρτίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Χανίων και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Χανίων στις 7π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στο Αεροδρόμιο Χανίων στις 12μ.μ.

Παρασκευή 24 Μαρτίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Χανίων, Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στην Αντιπεριφέρεια Χανίων στις 9π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Μπάμπη Λουτσέτη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα περιοδεύσει στην Πολεοδομία Χανίων, στις 9.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Χανίων, Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά στις 7.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της οδού Αν. Γογονή, στις 6μ.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, αποτελούμενο από τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο βουλευτή Χανίων και τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Χανίων, Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Κολυμπαρίου, στις 11π.μ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα