Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί αύριο 1 Ιουλίου ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο του «ανοίγματος» του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» για πτήσεις από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 το πρόγραμμα του υπουργού είναι αρκετά «φορτωμένο» λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί. Θα επισκεφθεί τέσσερα αεροδρόμιο της χώρας: της Κέρκυρας, της Μυκόνου, της Ρόδου και στις 20:00 το απόγευμα θα βρεθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου και θα έχει συνάντηση με τον αερολιμενάρχη  Γιώργο Πλιάκα.

Την Πέμπτη το πρωί θα μεταβεί στο Νομό Λασιθίου και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς του τουρισμού. Αμέσως μετά θα βρεθεί ξανά στο Ηράκλειο. Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και δημάρχων, ενώ το παρών θα δώσουν και φορείς του τουρισμού. Αμέσως μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του Υπουργού στους δημοσιογράφους.

Πέμπτη και Παρασκευή ο κ. Θεοχάρης θα βρεθεί σε Χανιά και Ρέθυμνο.