Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Περιφέρεια Κρήτης και «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» έστειλαν το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου

Πρέπει να διαβάσετε

H Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη διάρκειά της, οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν δωρεάν σε εξέταση μαστογραφίας στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη δράση το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο  αντιπρόεδρος της «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» Ηλίας Πουρσανίδης, ο προπονητής της ομάδας Βάλντας Νταμπράουσκας,  ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ και μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μαρία Πατερνά, καθώς και η πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που γίνεται σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα