Πατρινό καρναβάλι: «Βουλιάζει» η Πάτρα από επισκέπτες, έρχονται με ΚΤΕΛ 25.000

Πρέπει να διαβάσετε

Το πατρινό καρναβάλι έχει την τιμητική του και η Πάτρα υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο…

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πάτρα για το διάσημο πατρινό καρναβάλι που επέστρεψε δυναμικά μετά τα lockdown και τους περιορισμούς για τον κορονοϊό. Ο κόσμος «διψά» για διασκέδαση και η… πρωτεύουσα του καρναβαλιού ετοιμάζεται να τους υποδεχτεί. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρουσιάζουν πληρότητες που αγγίζουν το 100%, ενώ ανάρπαστα έχουν γίνει διαμερίσματα και γκαρσονιέρες μέσω AIRBNB.

«Βουλιάζει» η Πάτρα από τους επισκέπτες για το τριήμερο. Μόνο απο τα υπεραστικά ΚΤΕΛ αναμένονται 20.000 με 25.000 χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διακόσια δρομολόγια μόνο σήμερα ανα 5 λεπτά για την Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού! Οι υπεύθυνοι δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Η στάση της εστίασης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και σε άλλα σημεία του κέντρου στην Πάτρα αποδείχθηκε υποδειγματική αφού με το που άνοιξαν τα καταστήματα είχαν απομακρυνθεί ήδη όλα τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν πάνω στον πεζόδρομο. Όλα τα τραπεζοκαθίσματα είναι πλέον στριμωγμένα στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά των πεζοδρόμων.

Από σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή της Αποκριάς τα τραπεζοκαθίσματα “εξαφανίζονται” από όλους τους πεζοδρόμους της Πάτρας, για την ασφαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων και την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς λόγω του μεγάλου πλήθους που συγκετνρώνεται στους πεζόδρομους υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα