Πάτρα: «Ο πατέρας της έπαθε καρδιακή προσβολή – Το παιδί μου καταρρέει», δηλώνει η μητέρα θύματος

Πρέπει να διαβάσετε

«Ο πατέρας της έπαθε καρδιακό επεισόδιο και η ίδια είναι έτοιμη να καταρρεύσει», αποκαλύπτει η μητέρα ενός θύματος revenge porn από την Πάτρα, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζει η οικογένειά της, μετά τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε από τη διαρροή 141 αρχείων με πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο ερωτικών περιπτύξεων.

Η κόρη της έπεσε θύμα revenge porn και έμαθε, όταν έγινε η διαρροή των αρχείων, ότι βρίσκεται βίντεο με την ίδια και έναν πρώην σύντροφό της στη συγκεκριμένη λίστα. «Ήρθε η ίδια και μας είπε ότι διέρρευσε ένα βίντεό της», περιγράφει η μητέρα της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να δω πώς είναι το παιδί. Είναι μικρή και άβγαλτη, αυτός [ο πρώην σύντροφός της] την ξεγέλασε. Αλλά ο πατέρας της έπαθε καρδιακό, είναι η 3η ημέρα που νοσηλεύεται. Ήταν πιο αντιδραστικός μαζί της και τη μάλωσε ενώ εγώ προσπάθησα να της εξηγήσω ότι αυτός φταίει και όχι η κόρη μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα βίντεο και στις φωτογραφίες είναι 200 άντρες από 18 έως 30 ετών, οι οποίοι το έκαναν είτε χωρίς τη θέληση των θυμάτων είτε με τη συγκατάθεσή τους. Αν ήταν με τη συγκατάθεση των θυμάτων, όταν η σχέση τους τελείωνε, ανέβαζαν τα πλάνα με τις προσωπικές τους στιγμές στο ίντερνετ, εν αγνοία των κοριτσιών.

Σημειώνεται ότι στα 141 αρχεία βρίσκονται περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο. Κάθε φάκελος έχει το αρχικό του ονόματος του θύματος και δίπλα την πόλη που βρίσκεται. Μάλιστα, δεν είναι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, σε Αμαλιάδα, μέχρι και στη βόρεια Ελλάδα, όπως η Κατερίνη και η Βέροια.

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό», καταγγέλλει σε έντονο τόνο η μητέρα. «Το παιδί είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Είναι κλειδωμένη στο δωμάτιό της, δεν πίνει, δεν τρώει, παρά μόνο μιλάει με την ψυχολόγο της αλλά σε εμένα δεν λέει πολλά».

Μήνυση έχουν κάνει – μέχρι στιγμής – 3 γυναίκες που αναγνώρισαν τον εαυτό τους στα αρχεία.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα