Μνήμες από τον θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη αναμένεται να «ξυπνήσουν» αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Το μικρό κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του πριν από πέντε χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από μία επέμβαση ρουτίνας. Με βάση τη δικογραφία, υπεύθυνη για το θάνατο της μικρής θεωρείται η αναισθησιολόγος, η οποία αύριο αναμένεται να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μανόλης Παρασκάκης μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και στην εκπομπή της Αντιγόνης Ανδρεάκη.

«Τη ζωή του παιδιού μου τη στέρησε η αναισθησιολόγος, κα. Πολάκη, αυτή είναι η κατηγορούμενη, με τις παραλείψεις και τα λάθη που έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας, προσθέτοντας πως περιμένει δικαίωση.

«Η συγκεκριμένη κυρία έχει κλέψει ναρκωτικά χάπια και έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα εκ των υστέρων. Αν το ήξερα δε θα πήγαινα το παιδί μου. Αυτή η κυρία είχε νοσηλευτεί ή παραπεμφθεί για ψυχολογικούς λόγους» είπε αναφερόμενος στην κατηγορούμενη.

«Δεν έχω το δικαίωμα να μην είμαι δυνατός, δεν μπορώ να λυγίσω» επισήμανε ο κ. Παρασκάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα η δίκη να γίνει αύριο και να μην δοθεί άλλη αναβολή.

Επίσης αναφέρθηκε στη συμπαράσταση που δέχεται από τον κόσμο: «Ο κόσμος συμπαραστέκεται, γιατί θα μπορούμε να είναι το δικό του παιδί. Η κάθε Μελίνα θα μπορούσε να είναι στη θέση της».

«Η Μελίνα έφυγε άδικα και αδικαιολόγητα. Θέλω να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι» είπε ο κ. Παρασκάκης.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του πατέρα της Μελίνας: