Τρεις εβδομάδες, σχεδόν, έχουν περάσει από την ημέρα του δυστυχήματος που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του, με την αυτοψία στην Porsche να ρίχνει φως στις συνθήκες του τροχαίου.

Οπως εξήγησε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Mad Clip, Παναγιώτης Μαδιάς, χθες στην εκπομπή «TLive», «το κυρίαρχο αντικείμενο της έρευνας σήμερα ήταν να προσπαθήσουμε μέσω του διαγνωστικού μηχανήματος να επέμβουμε στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για να πάρουμε χρήσιμα στοιχεία».

«Αυτού του τύπου τα λάστιχα πρέπει να προθερμαίνονται»

Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση πάντως, δείχνει πως τα λάστιχα της Porsche έχουν παίξει ρόλο και σύμφωνα με τον κ. Μαδιά και το επιτελείο του, το αυτοκίνητο κινούνταν με ειδικά κατασκευασμένα λάστιχα για αγώνες ταχύτητες, κατάλληλα για στεγνές πίστες, ενώ επηρεάζονται πάρα πολύ από φαινόμενα υδρολίσθησης.

«Αυτού του τύπου τα ελαστικά θα πρέπει να προθερμαίνονται. Αν λίγο πριν έχουν πατήσει νερά και έχει κρυώσει το πέλμα, χάνει μεγάλο ποσοστό πρόσφυσης πάνω στο οδόστρωμα», τόνισε ο κ. Μαδιάς.

Τι απαντά ο πατέρας του Mad Clip για τον σταυρό και το κινητό που βρέθηκαν;
Παράλληλα έγινε γνωστό από την αυτοψία, πως μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip.

Μάλιστα, ο πατέρας του τράπερ μιλώντας στον Alpha, εξέφρασε πως «για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο. Από τη στιγμή που έχω κάνει καταγγελία στην ελληνική αστυνομία, οφείλει η ελληνική αστυνομία να μου το αναγγείλει αυτό το γεγονός και όχι να το μαθαίνω από τα κανάλια».

Πηγή: iefimerida.gr