Παρελθόν και επίσημα ο Μελ, ξεκινά η “εποχή” Δέλλα

Πρέπει να διαβάσετε

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Πέπε Μελ και παράλληλα ξεκινά αυτή με τον Τραϊανό Δέλλα.

Στην ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Pepe Mel.

Ο κ. Mel, ένας προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Στο διάστημα παραμονής του στον ΟΦΗ ξεχώρισε τόσο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, όσο και για το ήθος του.

Είναι τιμή μας που μια διεθνώς αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως ο κ. Pepe Mel, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Η κρητική ομάδα πλέον είναι στην εποχή Τραϊανού Δέλλα, καθώς οριστικοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας μαζί του και την Τρίτη (12/2) το πρωί θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Δέλλας θα έχει συνεργάτες του τον Βασίλη Μπορμπόκη και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ενώ θα παραμείνουν στο προπονητικό επιτελείο και οι Πέδρο Καραβέλα, Νίκος Κουνδουράκης, Αντώνης Λυκούρης, Γιώργος Ερμίδης και Δήμος Χριστοφής.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα