Παραλίγο μια ακόμη τραγωδία στο Ηράκλειο – Πάνελ σε ταράτσα ένα βήμα πριν πέσει στα κεφάλια περαστικών

Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν στο Γάζι, όταν στις 14:00μμ , ένα πάνελ σε ταράτσα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (κεντρικός δρόμος Γαζίου) βρέθηκε κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού λόγω ισχυρών ανέμων, σε απόσταση πλέον μίας μόνο κίνησης από το να πέσει στα κεφάλια περαστικών.

 

Το πάνελ, που βρίσκονταν σε υψηλό σημείο, ήταν αρκετά βαρύ και πολύ επικίνδυνο να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε διερχόμενους περαστικούς-οδηγούς,σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες επιχειρήσεων, αλλά ευτυχώς δύο άνδρες της περιοχής, που κατάλαβαν τί συνέβαινε, ανέβηκαν στην ταράτσα και…πρόλαβαν τα χειρότερα.

Οι αρχές και οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή, καθώς η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν επικίνδυνες περιοχές και να λαμβάνουν κάθε δυνατή προφύλαξη.

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

Δείτε βίντεο εδώ:

Προηγούμενο

Ρέθυμνο: Σοβαρά προβλήματα από τους νοτιάδες - Κατέρρευσαν μπαλκόνια, πτώση κλαδιών στην εθνική οδό

Επόμενο

Πανικός σε περιοχή του Ηρακλείου - Πτώση δέντρου και μπαλκονιού από τους ισχυρούς ανέμους (εικόνες & βίντεο)

Σχετικά Άρθρα