Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του

Πρέπει να διαβάσετε

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 18η Φεβρουαρίου 2016 και το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο φίλες του τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες σώθηκαν ως εκ θαύματος.

Πολλά είναι αυτά, που έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια και από την πλευρά της οικογένειας του εκλιπόντος, αλλά και από τις δύο γυναίκες.

Σήμερα, η Μίνα Αρναούτη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία του Παντελή, γράφοντας «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

Η ανάρτησή της

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2022 ξεκίνησε η δίκη που αφορούσε τις αποζημιώσεις για το τροχαίο ατύχημα του Παντελή Παντελίδη. Πρώτη κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

Η νεαρή όλα αυτά τα χρόνια κάνει αγώνα για την αποκατάσταση της υγεία της, καθώς το βράδυ εκείνο τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Εκεί που σταματάς και ξεχνιέσαι. Ξαφνικά γίνεται κάτι και ξαναγυρίζεις πίσω. Ευελπιστώ σε 2-3 χρόνια θα έχω ξεμπερδέψει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια Παντελίδη. Μόνο μηνύσεις κι αγωγές ανταλλάσσουμε», δήλωσε πριν από λίγους μήνες η Μίνα Αρναούτη.

Η ίδια έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ωστόσο από το τροχαίο και μετά η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να εργαστεί: «Τόσα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα