Πάνω από 2 εκ. ευρώ για έργα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Φαιστού

Πρέπει να διαβάσετε

Με το συνολικό ποσό των 2.773.000 ευρώ ενισχύεται ο Δήμος Φαιστού προκειμένου να εκτελέσει σημαντικά έργα οδικής ασφαλείας. Το ποσό εντάσσεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0», ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης κι Ανθεκτικότητας.

Τα επόμενα βήματα αναφορικά με την εκταμίευση του ποσού και την έναρξη των εργασιών αφορούν στην περίληψη διακήρυξης του έργου και την ανάθεση των σχετικών συμβάσεων προς τους δικαιούχους. Ο ορίζοντας υλοποίησης σειράς έργων καθορίζεται ως το τέλος του 2025, ενώ οι ανάδοχοι οφείλουν να έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργασίες τους ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025.

«Έχουμε πει και στο παρελθόν πως στόχος μας είναι μια αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Φαιστού προς το μέλλον» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέτει:

«Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση ύψους 2.77 εκατομμυρίων ευρώ, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χρηματοδοτήσεων που έχουμε επιτύχει για το δήμο μας και να οδηγήσει σε σειρά έργων για την αναγκαία και πολύτιμη οδική ασφάλεια. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, έχοντας σχεδιάσει και σε μεγάλο βαθμό προχωρήσει μια σειρά από εμβληματικά έργα στο Δήμο μας για την επόμενη τουλάχιστον δεκαετία».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα