Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ορκίστηκαν οι απόφοιτοι της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών

Πρέπει να διαβάσετε

Την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας αποφοίτων και απονομής Πτυχίων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων για τα Τμήματα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Αμφιθέατρο Δ3 του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Καθηγητής Γεώργιος Παναγής.

Ειδικότερα για το Τμήμα Ψυχολογίας η τελετή άρχισε με μουσικό πρόγραμμα με την Μαριέλλα Βιτώρου στο τραγούδι και τον Γιάννη Κιαγιαδάκη στο πιάνο. Χαιρετισμό απηύθυνε η Αναπληρώτρια Πρόεδρος Καθηγήτρια Σοφία Τριλίβα και μετέφερε τον χαιρετισμό της Προέδρου του Τμήματος Καθηγήτριας Θεανώ Κοκκινάκη η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε. Η Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας Αικατερίνη Πετκανοπούλου παρουσίασε τον προσκεκλημένο Θεωρητικό Φυσικό, Συγγραφέα και Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης Στέφανο Τραχανά, ο οποίος ομίλησε για την «Ηθική Αξία της Επιστήμης: Το μάθημα που δεν διδάσκεται».

Για το Οικονομικό Τμήμα Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Γεώργιος Σταματόπουλος και η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου Μαρία Λιονή η οποία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανήκει στο εξωτερικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τους χαιρετισμούς του Τμήματος έκλεισε το Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Αποφοίτων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Ευαγγελία Βρανάκη.

Τέλος για τις ορκωμοσίες των Τμημάτων της Κοινωνιολογίας και των Πολιτικών Επιστημών χαιρετισμούς απηύθυναν οι Πρόεδροι Καθηγητής Γεώργιος Τσιώλης και Καθηγητής Ηλίας Γιωργαντάς αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα