Παίρνει «σάρκα και οστά» το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, οι οποίες ξεκίνησαν επί Προεδρίας του, εν αποστρατεία, Γιάννη Κουνδουράκη, επίτιμου Προέδρου, με τον οποίο συμπορεύτηκαν με κοινούς στόχους και οράματα, στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης και να συνεχίσουν τον αγώνα έως σήμερα, ώστε ένα πάγιο αίτημα των Αστυνομικών, αλλά και γιατί όχι, των πολιτών του Ρεθύμνου να ικανοποιείται.

Η ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, με την έκδοση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Στην πολυετή αυτή προσπάθεια μας, <<χτυπήσαμε πολλές πόρτες>>, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με Δημόσιους Λειτουργούς και Φορείς, οι οποίοι συνστρατεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας, για τα <<αυτονόητα>>.

Προς τούτο το Δ.Σ. της Ένωσης μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους και δημόσια, ενώ με όσους κατέστη δυνατόν, από πλευράς τους, συναντηθήκαμε και από κοντά.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί:

  • Το βουλευτή ΝΔ Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη.
  • Το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, Ανδρέα Ξανθό.
  • Το Δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη.
  • Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.
  • Το Στρατηγό ε.α. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Οι οποίοι διαδραμάτισαν ή και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, στις εξελίξεις που αφορούν την ανέγερση, του πολυπόθητου, Νέου Αστυνομικού Μεγάρου, ενός Δημόσιου κτιρίου που θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες του Ρεθύμνου.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να αναφέρουμε την συμβολή του βουλευτή ΝΔ Ρεθύμνου και πρώην Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη στην εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων που χρειάζονται για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου και στην συμβολή του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, όσον αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας, που μας στηρίζουν στην όποια προσπάθεια μας και μας δίνουν δύναμη, να συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε, άλλωστε σκοπός μας είναι όπως έχουμε ξανά τονίσει: – να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου ,

– η ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπετε, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στου πολίτες του Ρεθύμνου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερος ένα Ρεθυμνιώτη Αξιωματικό, πράγμα που αν δεν το κάναμε θα ήταν τεράστια παράληψη και ζητάμε συγνώμη, το Στρατηγό ε.α. Ανδρέα Δασκαλάκη, πρώην Υπαρχηγό του Σώματος, για τις προσωπικές του παρεμβάσεις και προσπάθειες, συμβάλλοντας τα μέγιστα, καθ’ όλη την σταδιοδρομία του, στο Σώμα που αφορούσαν τις από κοινού προσπάθειες μας, για την Ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα