“Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες κόντρα στο Αιγάλεω” (Videos)

Πρέπει να διαβάσετε

Εκτός έδρας δοκιμασία στο Αιγάλεω για τα Χανιά την Κυριακή στις 15:00 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, μια αναμέτρηση που όπως τονίζουν ο Νίκος Μαναρώλης, αλλά και ο Νίκολας Τσορνομάζ, θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.

Το εμπόδιο του Αιγάλεω καλούνται να περάσουν τα Χανιά, προκειμένου να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Για την αναμέτρηση αυτή ο βοηθός προπονητής της ομάδας Νίκος Μαναρώλης, τονίζει πως έχει ιδιαιτερότητες και θέλει μεγάλη προσοχή, κάτι που όπως λέει κάνουν τα Χανιά σε κάθε τους ματς: “Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει ιδιαιτερότητες απέναντι σε μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά έχει πολύ έμπειρο υλικό με ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκάθαρα αν δεν μπούμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και δυνατά, πιθανόν να κρύβει εκπλήξεις.

Αυτό όμως δεν προκύπτει από τα τελευταία μας παιχνίδια και γενικά την παρουσία μας σε όλα τα παιχνίδια η οποία δείχνει πως είμαστε μια ομάδα με ξεκάθαρη ταυτότητα και στόχο σε κάθε παιχνίδι.

Είμαστε σε πολύ καλή στιγμή, παράγουμε πάρα πολλές ευκαιρίες και μέσα από το ποδόσφαιρό μας κατακτάμε τους βαθμούς”.

Τις δυσκολίες του αγώνα αναγνωρίζει και ο Νίκολας Τσορνομάζ. Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος στέκεται στη βελτίωση που έχει το Αιγάλεω το τελευταίο διάστημα, λέγοντας παράλληλα πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη: “Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς το Αιγάλεω έχει βελτιωθεί αρκετά συγκριτικά με τον πρώτο γύρο, αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο, να καταθέσουμε τα όπλα μας ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που έχουμε, αλλά θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν και να μειώσουμε την διαφορά μας από τον πρώτο, ώστε να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα παιχνίδια των play offs, τα οποία ξέρουμε από τώρα ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα