ΠΑΓΝΗ: Παραδόθηκε η καινούρια αίθουσα οφθαλμολογικών επεμβάσεων

Μια ολοκαίνουρια αίθουσα οφθαλμολογικών επεμβάσεων παραδίδεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αναπληρωτής Διοικητής Στέλιος Κτενιαδάκης, 35 χρόνια μετά την κατασκευή τους, οι αίθουσες του χειρουργείου γίνονται πιο λειτουργικές.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το οφθαλμολογικό χειρουργείο και σύμφωνα με τον κ. Κτενιαδάκη, σειρά έχει το μαιευτήριο ενώ το μεγάλο όραμα της Διοίκησης είναι η πλήρως αναμόρφωση των χειρουργείων.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Μετά από προσπάθεια και προγραμματισμό όλων των υπηρεσιών και με ίδιους πόρους του Νοσοκομειου μας μια “καινουργια” αίθουσα οφθαλμολογικων επεμβάσεων παραδίδεται στο Νοσοκομείο μας. 35 χρονια μετά την κατασκευή τους οι αίθουσες του χειρουργειου γίνονται πιο λειτουργικές (αποθήκευση αποστείρωση, χειρουργική κλινη).Ξεκινήσαμε από το Οφθαλμολογικο χειρουργειο, σειρά έχει το μαιευτήριο και το μεγάλο οραμα τελικά της πλήρους αναμόρφωσης των Χειρουργειων.

Με λίγα χρήματα και θέληση πείσμα και επιμονή και καθημερινή συνεργασια κάνουμε μικρά θαύματα. Ξεπερνώντας, με τη βοήθεια του Υπουργείου Υγείας , τις δυσκολίες που προεβαλλαν ορισμένοι, μπορέσαμε. Για όλους τους Κρητικούς αξίζει. Αξίζει ένα Δημόσιο Σύγχρονο Νοσοκομείο. Προχωράμε…».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα