ΠΑΓΝΗ: Εγκαινιάστηκε ο νέος παιδότοπος της Αιματολογικής Ογκολογικης Κλινικής Παίδων και Εφήβων

Πρέπει να διαβάσετε

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 13: 00μ.μ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Παιδότοπου στην Αιματολογική και Ογκολογική Κλινικής Παίδων και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ, δωρεά από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΟΓΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν τοπικοί φορείς, η διοίκηση νοσοκομείου, χορηγοί και τα μέλη του Σωματείου. Η υλοποίηση του Παιδότοπου στην Αιματολογική και Ογκολογική Κλινικής Παίδων και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ, αποτέλεσε μεγάλο όραμα καθώς αφουγκράζονταν τις ανάγκες των παιδιών, των εφήβων και των γονιών που βρίσκονται στη κλινική, διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα βελτίωσης του χώρου.

Είναι ένα έργο που πραγματοποιήθηκε με πολύ κόπο, αγάπη και με την οικονομική στήριξη των μελών,χορηγών και των απλών πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε έργο του Σωματείου.

«Και κάπως έτσι εγκαινιάστηκε ο 4ος Παιδότοπος στην κλινική Αιματολογία – Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης . Βαθιά συγκίνηση και χαρά τη μέρα τούτη για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, καθώς τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών(των κύριων αποδεκτών αυτής της δωρεάς) είναι για εμάς ο λόγος να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι σε νέους στόχους. Στόχοι που θα χαρίζουν αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελα!

Η ομάδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Φιόγκος Αγάπης” αποδεικνύει έμπρακτα πως με τη θέληση, τον εθελοντισμό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα να δείχνουν ομορφότερα!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην ολοκλήρωση και παράδοση αυτής της δωρεάς, τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας, την Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ τον Διοικητή κυρ. Χαλκιαδάκη Γιώργο , τον Υποδιοικητή κυρ. Κτενιαδάκη Στέλιο ,την Διευθύντρια Κλινικής κυρ. Στειακάκη Ευτυχία , την προϊσταμένη κυρ. Φουντουλάκη Εύα που μας εμπιστεύτηκαν και μας επέτρεψαν να παρέμβουμε σε μια τοσο “ευαίσθητη” κλινική. Την Περιφέρεια Κρήτης και τον κυρ. Αρναουτάκη Σταύρο για την στήριξη του σε κάθε μας Φιλανθρωπικό βήμα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα