«Ουδέποτε έχουμε καλύψει δράστες και εγκλήματα» λένε οι αστυνομικοί του Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις γνωστού δικηγόρου.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η Ένωση μας υπερασπιζόμενη πάντα τους συναδέλφους μας δεν ανεχόμαστε από τον οποιανδήποτε να δυσφημεί τόσο την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου όσο και τους Υπηρετούντες Αστυνομικούς του Νομού μας οι οποίοι έχουν αποδείξει αρκετές φορές τον επαγγελματισμό και τις ικανότητες τους έχοντας συλλάβει κακοποιούς, εξιχνιάζοντας εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει κατά καιρούς το Πανελλήνιο. Οι επιτυχίες των συναδέλφων μας καθημερινά επικροτούνται από την τοπική κοινωνία και οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται και στηρίζουν έμπρακτα τους συναδέλφους μας, οι οποίοι δίνουν και την ίδια τους την ζωή για την πρόληψη και πάταξη της εγκληματικότητας. Όποιος διαβάζει τις επιτυχίες τις τοπικής Αστυνομίας, τον συντονισμό επιχειρησιακών δράσεων αλλά και την καθημερινή καταστολή, απαριθμώντας σε αμέτρητες συλλήψεις, θα καταλάβει ότι όλοι μας εργαζόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες με αμέτρητες ώρες υπερεργασίας στερούμενοι τις οικογένειες μας για να προσφέρουμε το αίσθημα ασφαλείας στην κοινωνία.

Στο γνωστό Δικηγόρο που προσπαθεί να απαξιώσει μια ολόκληρη Αστυνομική Διεύθυνση, οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε ότι ουδέποτε έχουμε καλύψει δράστες και εγκλήματα, δεν μας ενδιαφέρει το προφίλ είτε δράστη είτε θύματος και για αυτόν το λόγο πάντοτε εργαζόμαστε με αμέριστο ζήλο και αυταπάρνηση προς την αποκάλυψη της αλήθειας και της Δικαιοσύνης υπερασπιζόμενοι τον όρκο που έχουμε δώσει.
Κύριε Συνήγορε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου στελεχώνεται από έμπειρους και άξιους Αστυνομικούς, εκπαιδευμένους άρτια και με αίσθημα υπευθυνότητας και επαγγελματισμού και τέτοιου είδους δηλώσεις δεν αρμόζουν και δεν αξίζουν για αυτούς που προστατεύουν ΕΣΑΣ και όλους τους πολίτες της Χώρας.

Σας καλούμε δε να ανακαλέσετε όσα έχετε αναφέρει έχοντας θίξει τους Συναδέλφους μας, με την αποκατάσταση της πραγματικότητας».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα