Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ουαλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση τεσσάρων εφήβων που είχαν πάει για κάμπινγκ

Πρέπει να διαβάσετε

Σε θρίλερ εξελίσσεται η προσπάθεια εντοπισμού τεσσάρων εφήβων στην Ουαλία, εκεί όπου έχει στηθεί μια τεράστια επιχείρηση για τους αγνοούμενους που έφυγαν για ένα ολιγοήμερο κάμπινγκ στα Βόρεια της χώρας και δεν επέστρεψαν.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά τις δηλώσεις εξαφάνισης από τους γονείς τους που εκλιπαρούν μέσω των ΜΜΕ για οποιαδήποτε πληροφορία.

Όπως αναφέρει το BBC, οι έφηβοι Τζέβον Χιρτς, Χάβεϊ Όουεν, Γουίλφ Χέντερσον και Χούγκο Μόρις εθεάθησαν τελευταία φορά στην περιοχή Πορθμάντογκ το πρωί της Κυριακής. Οι νεαροί επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα, ωστόσο κανείς δεν επικοινώνησε με φίλους ή συγγενείς, ενώ όλα τους τα κινητά παραμένουν απενεργοποιημένα.

Σήμερα Τρίτη (21/11), οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν και ήδη εστιάζουν εκεί τις έρευνές τους, έχοντας αποκλείσει το σημείο που βρέθηκε το ΙΧ.

Η Κρίσταν Όουεν, μητέρα του Χάρβεϊ, του ενός 17χρονου μαθητή, δήλωσε ότι δεν γνώριζε καν πως ο γιος της είχε πάει για κάμπινγκ και νόμιζε ότι θα έμενε στο σπίτι φίλου του.

NORTH WALES POLICE

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κανένας από τους τέσσερις εφήβους δεν ήταν έμπειρος κατασκηνωτής και είχαν μαζί τους μόνο μία σκηνή και υπνοσάκους.

Οι συγγενείς των αγνοούμενων κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία, ενώ διαδικτυακά έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις από ιδιώτες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και από την αστυνομία.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα