Όταν ο Β. Σκουντής δεν κρατούσε το μικρόφωνο!

Μια ολόκληρη ζωή πίσω από τις κάμερες κρατώντας ένα μικρόφωνο, πλέον όμως για τον Βασίλη Σκουντή ήρθε η ώρα να δει και την άλλη πλευρά!

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε περικυκλωμένος από συναδέλφους του που τον «βομβάρδιζαν» με ερωτήσεις. 

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού η υποψηφιότητά του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές έκανε «μπαμ». «Από τη στιγμή που αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στέκομαι στο μετερίζι μου και αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο στην πατρίδα μας και στον αγαπημένο μου τόπο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βασίλης Σκουντής, στην οποία σχολιάζει την… αλλαγή θέσης!

Η ανάρτηση του Βασίλη Σκουντή:

«Mια ζωή βρίσκομαι στην από πίσω πλευρά του πλάνου και βαστάω το μικρόφωνο. Σήμερα στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, βίωσα μια διαφορετική εμπειρία και ξαφνικά βρέθηκα (ελεύθερος) πολιορκημένος από τα μικρόφωνα και τις κάμερες και τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους…

Αρχίζει μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς και από τη στιγμή που αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στέκομαι στο μετερίζι μου και αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο στην πατρίδα μας και στον αγαπημένο μου τόπο.

Πάμε να (αντ)επιτεθούμε, να παίξουμε ένα διαφορετικό, πολύ πιο δύσκολο (από το συνηθισμένο μπασκετικό) Pick N’ Roll με τον στόχο, τη φιλοδοξία και την βάσιμη προσδοκία να προκύψει ξανά ένα “Βάλ’ το αγόρι μου”!

#ΠΑΣΟΚ
#ΚΙΝΗΜΑΑΛΛΑΓΗΣ
#ρεθυμνο
#rethymno
#ΞεκινάμεΜαζί».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα