Ομαδικός βιασμός Βρετανίδας τουρίστριας – Οι 8 ύποπτοι «δεν γνωρίζονταν όλοι μεταξύ τους»

Πρέπει να διαβάσετε

Οχτώ είναι τελικά οι ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 18χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στη Μαγιόρκα στα μέσα του Αυγούστου, με τις ισπανικές Αρχές να ανακοινώνουν ότι οι άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή «δεν γνωρίζονταν όλοι μεταξύ τους».

Πέντε Γάλλοι και ένας Ελβετός τουρίστας συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό συμβάν που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στο θέρετρο Μαγκαλούφ, σύμφωνα με το BBC. Δύο ακόμη άνδρες που αναζητούσαν οι Αρχές, εντοπίστηκαν πριν μερικές μέρες στη χώρα διαμονής τους, τη Γαλλία, τέθηκαν υπό κράτηση και αναμένεται η έκδοσή τους. Οι συγκεκριμένοι ύποπτοι είχαν αποχωρήσει από τη Μαγιόρκα και είχαν ταξιδέψει στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας, προτού γυρίσουν στη χώρα τους.

Οι ύποπτοι, αναφέρει πρόσφατη ανακοίνωση της Αστυνομίας στη Μαγιόρκα, δεν ήταν «μια παρέα φίλων» όπως πιστευόταν αρχικά. «Μερικοί πάντως γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν ήταν όλοι άγνωστοι», αναφέρουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα, μια 18χρονη γυναίκα, γνώρισε μια παρέα τουριστών και τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο τους. Εκεί φέρεται να εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί τους ενώ κάποιοι από αυτούς τραβούσαν βίντεο από την επίθεση. Η νεαρή κατόπιν κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε στον δρόμο και εκεί την εντόπισε ένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου που κάλεσε τις Αρχές.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Son Espases στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία της.

Μετά και τις δύο τελευταίες συλλήψεις, οι Ισπανικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν αναζητούνται πλέον άλλα άτομα σε σχέση με αυτή τη βάναυση επίθεση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα