“Δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες αυτοί είναι με μεταγραφή στην ομάδα μας” σχολίασε ο Γιώργος Σίμος, για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τους τρείς πρώην “ΠΑΟΚτζήδες” που αγωνίζονται πλέον στον ΟΦΗ (Διαμαντής-Μπαλογιάννης-Γκαργκαλατζίδης), στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ που έμεινε στο παιχνίδι απο νωρίς με δέκα παίκτες (αποβολή Βάτερμαν στο 24′), δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε ουσιαστικά με κάτω τα χέρια (0-3), σε μια εποχή που είχαν προηγηθεί αξιόλογες εμφανίσεις με Παναιτωλικό, Λαμία και  Ατρόμητο, που είχαν ανεβάσει το γόητρο της ομάδας.

Η ενέργεια του προπονητή του ΟΦΗ, να μην χρησιμοποιήσει κανένα απο τους τρείς “πρώην” του ΠΑΟΚ, έφερε γκρίνιες και πικρόχολα σχόλια, ενώ προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων της κρητικής ομάδας και τα …πληκτρολόγια πήραν “φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το παιχνίδι.

Ο Σίμος, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τις απορίες που δημιουργήθηκαν, μέσα απο την απόφαση του αυτή, καθώς απο τους τρείς νεαρούς πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, οι δυο (Διαμαντής, Μπαλογιάννης) είναι πολύ συχνά στις βασικές του επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ