Όπως έγραψε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/04) το CRETA24, τρεις άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (03/04) από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, η σύλληψη των τριών ανδρών έγινε κοντά στο Αμάρι, στον πρώτο κόμβο του Ρεθύμνου.
Οι τρεις άνδρες βρίσκονταν σε δύο αυτοκίνητα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν το ένα αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών προσπάθησε να φύγει όμως δεν τα κατάφερε.
Άνδρες της δίωξης σταμάτησαν τελικά τα δύο αυτοκίνητα όπου στο ένα βρισκόταν οι δύο 24χρονοι αγοραστές, ενώ στο δεύτερο ο 30χρονος ο οποίος είχε πουλήσει τα γραμμάρια κοκαϊνής, ο οποίος σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας είναι γνωστός από το… παρελθόν στις Αρχές, με καταγωγή από το Ρέθυμνο.

Οι τρεις άνδρες παρά τις αρχικές… ενστάσεις, παρέδωσαν τα κινητά, το μαχαίρι που είχαν στην διάθεση τους καθώς και τα τέσσερα κινητά τους.
Συνολικά κατασχέθηκαν 119 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Το ποσό βρέθηκε στα σπίτια των συλληφθέντων.
Η επιχείρηση θεωρείται ακόμη μία επιτυχία της Δίωξης, στο πλαίσιο της εντονότερης παρουσίας και έρευνας της αστυνομίας σε συγκεκριμένα ”κομβικά” και όχι μόνο σημεία του νησιού, όπου γίνεται το πάρε-δώσε των ναρκωτικών.