Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι οδηγίες Μητσοτάκη στους βουλευτές και το…παράπονο
Aναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν με τόσα χρήματα που πέφτουν στην πόλη, το ποσοστό της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη να υπολείπεται του μέσου όρου της επικρατείας.
Κάτι σαν παράπονο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους βουλευτές της Α και Β Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό του μεταξύ άλλων τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη και τον γραμματέα του κόμματος Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
Ούτε λίγο ούτε πολύ και με αφορμή τα έργα που γίνονται στη συμπρωτεύουσα αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν με τόσα χρήματα που πέφτουν στην πόλη, το ποσοστό της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη να υπολείπεται του μέσου όρου της επικρατείας.
Η ΝΔ πιέζεται από τα δεξιά της, ο Βελόπουλος ανεβάζει τα ποσοστά του και έτσι ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές να…τρέχουν και να είναι σε διαρκή επικοινωνία με πολίτες, δημάρχους και περιφερειάρχες για να επικοινωνούν τα προβλήματα στην…Αθήνα και να επιλύονται.