Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι μετανάστες «δημιουργούν» νέο… δήμο στην Κρήτη
Αν σκεφτεί κανείς, ότι με βάση την απογραφή του 2021, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας αριθμεί 14.161 κατοίκους -με πολλούς να έχουν φύγει εξαιτίας του σεισμού- και ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων 16.002, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έχουν φτάσει στην Κρήτη από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, είναι ισάξιος ενός δήμου της ενδοχώρας του Ηρακλείου!
14.000 παράνομοι μετανάστες (13.900 για την ακρίβεια) έχουν έρθει μόνο φέτος συνολικά στην Κρήτη. Ειδικά οι καραβιές των τελευταίων 24ωρων είναι ασταμάτητες.
Νομίζω είναι πλέον ξεκάθαρο πως καμία πολιτική από το Υπουργείο Μετανάστευσης δεν έχει αποδώσει καρπούς αλλά μόνο ο καιρός και οι… ήρεμες θάλασσες καθορίζουν αν θα έρθουν ή όχι μετανάστες στην Κρήτη.