Οι «Ημέρες Καριέρας» των ξενοδοχείων του Metaxa Hospitality Group ανοίγουν νέους εργασιακούς ορίζοντες για τη σεζόν 2024

Πρέπει να διαβάσετε

Το Metaxa Hospitality Group πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανοίγει για μία ακόμη χρονιά τις πόρτες του και διοργανώνει ανοιχτές «Ημέρες Καριέρας» στις 30 Νοεμβρίου & 01 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, προσκαλώντας όσους ονειρεύονται να εργαστούν και να εξελιχθούν στην καρδιά της φιλοξενίας.

Μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν και με πλάνα περαιτέρω ανάπτυξης για τη σεζόν του 2024, το Metaxa Hospitality Group επιδιώκει να επεκτείνει την ομάδα του έχοντας δημιουργήσει μία σειρά από εργασιακές ευκαιρίες στα βραβευμένα ξενοδοχεία του Ομίλου – Creta Maris Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη –  και Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη.

Για όσους αναζητούν το επόμενο τους επαγγελματικό βήμα, οι Ημέρες Καριέρας είναι η ιδανική ευκαιρία. Τόσο για όσους επιθυμούν να εργαστούν και να εξελιχθούν στην καρδιά της φιλοξενίας σε θέσεις Hotel Operations, όσο και για έμπειρα στελέχη που αναζητούν το επόμενο τους επαγγελματικό βήμα σε θέσεις στη διοίκηση των ξενοδοχείων ή στις κεντρικές υπηρεσίες του Ομίλου.

«Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας» είναι η πρόσκληση προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να γίνουν μέλος μίας ομάδας που είναι ταυτόχρονα και οικογένεια. Στο Metaxa Hospitality Group δίνεται έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, χτίζοντας έτσι σταθερές και διαχρονικές σχέσεις, σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους του. Υποστηρίζονται έμπρακτα τα όνειρα των εργαζομένων για ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα από θεσμούς και διαδικασίες επιβράβευσης, αξιολόγησης και συστηματικής εκπαίδευσης με στόχο την προσφορά ίσων ευκαιριών σε όλους.

Οι «Ημέρες Καριέρας» θα λάβουν χώρα στις 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο «TUI Magic Life Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, από τις  10.00 έως τις 17.00  (τηλ. επικοινωνίας: 28970 27124). Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ομίλου για να διερευνήσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email:  hr@metaxahospitality.gr

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group 

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Ξενοδοχειακός Όμιλος με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του.  Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία: Creta Maris Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη. Η φιλοσοφία του Metaxa Hospitality Group βασίζεται στην αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, στη βιώσιμη ανάπτυξη με έμφαση τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία όπου δραστηριοποιείται, και στην πρωταρχική μέριμνα για τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του Ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα