Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ συλλέγουν είδη άμεσης ανάγκης για τους πληγέντες

Πρέπει να διαβάσετε

Με σύνθημα τη φράση “Οι Ομιλήτες μπορούμε όλοι μαζί” οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ , δείχνουν ξανά το κοινωνικό τους πρόσωπο και μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες στις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται από την Τρίτη 10/8,έως το Σάββατο 14/8,στα γραφεία του συνδέσμου μας Καντάνου 60 Καμίνια και ώρες 19:00-22:00.

Η ανακοίνωση των Snakes:

“ΟΙ ΟΜΙΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”

Ο σύνδεσμος Snakes 4 Heraklion club παρακολουθώντας τις τραγικές στιγμές που βιώνουν συνάνθρωποί μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος και προχώρα στη συγκέντρωση ειδών άμεσης ανάγκης:

ΤΡΟΦΙΜΑ

Νερά
Κονσέρβες όλων των ειδών
Ισοτονικά ποτά
Πορτοκαλάδες
Μπάρες δημητριακών
Συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση
Σκυλοτροφές,γατοτροφές

ΕΙΔΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Χαρτί υγείας
Χαρτί κουζίνας
Μωρομάντηλα
Παιδικές πάνες
Είδη φαρμάκων
Γάζες
Φυσιολογικό ορό
Αλοιφές και σπρέι για εγκαύματα
Παυσίπονα

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους φιλάθλους του Ο.Φ.Η. αλλά και στους πολίτες τους Ηρακλείου,να συνδράμουν και να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση μαζικά και δυναμικά δείχνοντας για ακόμα μία φορά αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.Εκει που το κράτος αδιαφορεί οι οπαδοί είναι πάντα ενεργοί

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται από αύριο Τρίτη 10/8,έως το Σάββατο 14/8,στα γραφεία του συνδέσμου μας Καντάνου 60 Καμίνια και ώρες 19:00-22:00.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα