Οι εκπλήξεις της «Δύναμης Πολιτών»

Πρέπει να διαβάσετε

Η επισημοποίηση της ένταξης της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Μαρίας Σπυριδάκη στην «Δύναμη Πολιτών» κέρδισε εύλογα τις εντυπώσεις το Σάββατο.

«Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, μόλις άρχισαν!» μας είπαν συνεργάτες του Βασίλη Λαμπρινού, προσθέτοντας ότι τις προσεχείς ημέρες πρέπει να περιμένουμε νέες υποψηφιότητες που θα συζητηθούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι η «Δύναμη Πολιτών» ακολουθεί πιστά την επικοινωνιακή τακτική της σταδιακής ανακοίνωσης υποψηφίων σε σχεδόν καθημερινή βάση, αντί για την μαζική ανακοίνωση που επιλέγουν άλλες παρατάξεις.

Τα στελέχη της παράταξης του Βασίλη Λαμπρινού εκτιμούν ότι ως τώρα αποδίδει πολύ θετικά, καθώς έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερος αντίκτυπος με κάθε νέα ανακοίνωση και ταυτόχρονα φαίνεται στην πράξη η συγκρότηση μιας πολύ ισχυρής ομάδας που πλαισιώνει τον δήμαρχο, αναιρώντας έμπρακτα κάθε αρνητική επίδραση των προδιαγεγραμμένων αποχωρήσεων.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση όλου του ψηφοδελτίου, αλλά και του προγράμματος της «Δύναμης Πολιτών», για την οποία θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πολύ σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα