Οι δύο μεγάλες συμφωνικές συναυλίες στη Γερμανία και η αφιέρωση του αρχιμουσικού στο νικηφόρο αγώνα της δημοσιογράφου

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της Τηλεόρασης CRETA Αντιγόνη Ανδρεάκη, έδωσε τις τελευταίες μέρες μια πολύ γενναία μάχη και έλαβε “τσουνάμι” αγάπης από τον κόσμο που θέλησε να σταθεί δίπλα της.

Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο Μύρων Μιχαϊλίδης ο οποίος διηύθυνε δυο μεγάλες συμφωνικές συναυλίες στη Γερμανία, τις οποίες θέλησε να αφιερώσει στην Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Η ανάρτησή του:

“Αύριο και μεθαύριο, θα έχω τη χαρά και την τιμή να διευθύνω δύο μεγάλες συμφωνικές συναυλίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ερφούρτης, στη Γερμανία! Τις αφιερώνω στην εκλεκτή φίλη Antigoni Andreaki και τη διαβεβαιώνω πως η “μεγάλη μουσική” θα συνωμοτήσει στο σύμπαν για απόλυτα νικηφόρα εξέλιξη στον δικό της αγώνα! Πρόγραμμα συναυλίας: Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι, Ο Χάρολντ στην Ιταλία του Μπερλιόζ (σολίστ ο Joachim Kelber στη βιόλα) και το Pandemonium του Nestor Taylor, σε Πρώτη Παγκόσμια Εκτέλεση!
Καλή μας Επιτυχία!”
Από την πλευρά της η Κρητικιά παρουσιάστρια,
εμφανώς συγκινημένη τον ευχαρίστησε και… έδωσε υπόσχεση να δώσει το παρών στις επόμενες συναυλίες:
“Λίγα βράδια πριν την επέμβαση μου μιλώντας μέσω messenger ο Myron Michailidis σε μια προσπάθεια του να κατευνάσει τις ανησυχίες μου μου είπε :
“Αντιγόνη μου, θα σου εξομολογηθώ κάτι: ως αρχιμουσικός και, ιδίως, κατά τη διεύθυνση αυτού που λέμε “μεγάλη μουσική” (Βάγκνερ, Ρίχαρντ Στράους, Μάλερ), αναπτύσσω ενίοτε μια διαίσθηση μέσα από τη μαγεία του ήχου, η οποία διαίσθηση ξεκινάει από την ψυχή και το μυαλό μου και καταλήγει με τις κινήσεις των χεριών, διαμέσου των μουσικών, στο αυτί και εντέλει στο μυαλό και στην ψυχή του ακροατή. Αυτή λοιπόν η διαίσθηση μού λέει πως στη δική σου “μουσική” το Φινάλε θα είναι ευτυχές και θριαμβευτικό!”
Μύρωνα μου γεμισες τα μάτια μου δάκρυα αλλά προς θεού όχι λύπης …
Χαράς και συγκίνησης !!!
Λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί να απολαύσω τις νότες και τις μουσικές που μου αφιερώνεις …
Υπόσχομαι πως θα είμαι στις επόμενες !!!
Σε ευχαριστώ ❤️🙏”

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα