Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
27.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

ΟΦΗ Summer Camp: Η υπέροχη αθλητική εμπειρία συνεχίζεται!

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζεται για 4η εβδομάδα το ΟΦΗ Summer Camp, με μικρούς επίδοξους αθλητές να έχουν κατακλύσει το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το Στάδιο Ελευθερίας, το Κολυμβητήριο Ηρακλείου και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Με πολλές δράσεις και παιχνίδια τα παιδιά αθλούνται και διασκεδάζουν, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αθλητική δραστηριότητα από τις 9 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα, κάθε μέρα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, η οποία συνδυάζει αθλητισμό, διασκέδαση και κοινωνικές δράσεις.

To ΟΦΗ Summer Camp διεξάγεται φέτος στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο Στάδιο Ελευθερίας, στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και θα διαρκέσει έως και τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ επιλέγετε εσείς, σε ποιο από τα παραπάνω σημεία θα φέρετε το παιδί σας!

Για πληροφορίες και προεγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311 525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια), καθημερινά από τις 10 το πρωί, έως τις 6 το απόγευμα.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η 3η εβδομάδα του ΟΦΗ Summer Camp, ολοκληρώθηκε και βαδίζουμε ολοταχώς για την 4η!

Και αυτή η εβδομάδα, ήταν για τους μικρούς μας φίλους, μια υπέροχη αθλητική εμπειρία!

Μάθαμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, ξεναγηθήκαμε στον όμορφο κόσμο του σκακιού, παίξαμε ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάναμε στίβους μάχης, αλλά πάνω απο όλα: διασκεδάσαμε, γίναμε ομάδα, κάναμε φίλους!

Στην προπονητική ομάδα του ΟΦΗ Summer Camp, προστέθηκε ένας ακόμη αναγνωρισμένος προπονητής. 

Ο Δημήτρης Τριβυζαδάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, με διδακτορικό στο ποδόσφαιρο και στη βελτίωση τραυματισμών, με δίπλωμα ακόμη στην ενδυνάμωση ποδοσφαιριστών, θα είναι μαζί μας και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία δουλέψουν μαζί του.

Επίσης στο ΟΦΗ Summer Camp, ζωγραφίσαμε, κάναμε χειροτεχνία και κατασκευές, γιατί στο ΟΦΗ Summer Camp, δεν …τρέχουμε, μόνο, αλλά υπάρχει και η καλλιτεχνική φλέβα!

ΟΦΗ Summer Camp : ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ».

Μια ολοκληρωμένη αθλητική δραστηριότητα από τις 9 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα, κάθε μέρα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, η οποία συνδυάζει αθλητισμό, διασκέδαση και κοινωνικές δράσεις.

To ΟΦΗ Summer Camp διεξάγεται φέτος στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο Στάδιο Ελευθερίας, στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και θα διαρκέσει έως και τις 6 Σεπτεμβρίου.

Eπιλέξτε εσείς, σε ποιο απο τα παραπάνω σημεία θα φέρετε το παιδί σας!

Για πληροφορίες και προεγγραφές, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311 525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια), καθημερινά από τις 10 το πρωί, έως τις 6 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα