“Ούτε ένα άδειο καρεκλάκι άδειο στο παλατάκι μας” αναφέρει στην ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους, η ομάδα του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Παρασκευής (28/11, 7μμ), με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.
“Ολοι στο γήπεδο, για να στηρίξουμε την ομάδα μας, η οποία έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και μας κάνει περήφανους!” τονίζει στην ανακοίνωση της, η ομάδα του ΟΦΗ.
Το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός, για την 6η αγωνιστική, μαγνητίζει τα βλέμματα, με τον ΟΦΗ να προέρχεται απο τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (2-3) και τον Παναθηναϊκό, απο την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, απο το Μίλωνα (1-3).
Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο ΟΦΗ “την Παρασκευή (28/11, 7μμ), όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και στο μεγάλο παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Δεν αφήνουμε ούτε καρεκλάκι άδειο στο “παλατάκι” μας! Ολοι στο γήπεδο, για να στηρίξουμε την ομάδα μας, η οποία έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και μας κάνει περήφανους! ΣΤΗΡΙΞΕ και ΕΣΥ την μεγάλη προσπάθεια, που κάνει το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ! Για ένα ΟΦΗ κάθε χρόνο όλο και πιο ΔΥΝΑΤΟ στο Ελληνικό βόλεϊ!”.
Τα εισιτήρια του αγώνα, κοστίζουν 12 ευρώ, ενώ συνεχίζεται η διάθεση των καρτών ενίσχυσης, οι οποίες τιμώνται 120 ευρώ και αφορά, τα εισιτήρια όλης της αγωνιστικής περιόδου.
Εισιτήρια αγώνα και κάρτες ενίσχυσης, θα τιμώνται έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, πριν το παιχνίδι.
Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Καλμαζίδης, προετοιμάζει τους παίκτες του, για το παιχνίδι-πρόκλησημε τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Στρουγκάρεβιτς.
Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και η τελευταία εκτός έδρας νίκη με τον Πανιώνιο, έχει ανεβάσει την ψυχολογία, της ομάδας, η οποία δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα, για μια ανάλογη πορεία με την περσινή, που βρήκε τον ΟΦΗ στην πρώτη εξάδα.
Δείτε το VIDEO promo για την αναμέτρηση.


