Ο ΟΦΗ από την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε το μέτωπο του κεντρικού αμυντικού με την μεταγραφή του Κρίζμανιτς και πλέον τα δίνει όλα για την απόκτηση του κεντρικού μέσου.
O 25χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει μπει ήδη στις προπονήσεις του ΟΦΗ και δεδομένα δεν πρόκειται ν’ αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Άλλωστε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Gentikoule o Μίλαν Ράσταβατς από την Ολλανδία, είχε τονίσει πως στόχος είναι η πραγματοποίηση δύο μεταγραφών στην άμυνα και την μεσαία γραμμή.
Από την στιγμή που έγινε η πρώτη, του Κρίζμανιτς, πλέον στον ΟΦΗ επικεντρώνουν απόλυτα την προσοχή τους στην απόκτηση του κεντρικού μέσου. Ήδη, ένας από τους παίκτες που απασχολούν δεδομένα τον ΟΦΗ, όπως έχει αποκαλύψει το Gentikoule, είναι ο 22χρονος Σλοβένος ποδοσφαιριστής της Πίζα Ζαν Γεβσένακ δίχως ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του club.
Στην λίστα του Νίκου Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΟΦΗ υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θεωρούν πως πρόκειται για περιπτώσεις που θ’ αναβαθμίσουν το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σλοβένος που όντως είναι μια δύσκολη περίπτωση δεν είναι ο μόνος που υπάρχει στην μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ ενώ και η αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό του δίνει τον χρόνο να εξετάσει με προσοχή όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν διαθέσιμες.