Στο πρότελευταίο φιλικό του παιχνίδι την Τετάρτη (28/7, 5μμ) με την ισχυρή Ολλανδική Αλκμάαρ (κέρδισε με 3-0 τον Παναθηναικό), στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (έχει ανακοινωθεί σέντρα για τις 21-22/8, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω τηλεοπτικών).

Ο ΟΦΗ θα δώσει μετά την Αλκμάαρ, ένα ακόμη φιλικό με τη Ναιμέγκεν (Παρασκευή 30/8, 8μμ) και επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά απο 20 μέρες διαμονής στο εξωτερικό.

Η κόπωση είναι σημείο αναφοράς στον ΟΦΗ, των τελευταίων ημερών και αποτυπώθηκε στο τελευταίο φιλικό με την Βέστερλο (ήττα με 1-0), όπου η εικόνα του ΟΦΗ, δεν ήταν το ίδιο καλή με τα προηγούμενα φιλικά τεστ που έχει δώσει σε Ολλανδία και Βέλγιο (με Βίτεσε 2-1, με Αντερλεχτ 1-1, με Φορτούνα Σιτάρντ 1-1).

Ο Νίκος Νιόπλιας, απέδωσε την κόπωση, στην σκληρή προετοιμασία, στα δυνατά τεστ που δίνει ο ΟΦΗ, αλλά και στις μεγάλες μετακινήσεις που κάνει αυθημερόν, πριν τους αγώνες, γεγονός που δημιουργεί έξτρα κόπωση, στους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μετά το παιχνίδι με την Βέστερλο, δήλωσε προβληματισμένος, αλλά όχι ανήσυχος, καθώς όπως είπε είναι φυσιολογικό, όλο αυτό που συμβαίνει, στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ