Η αγωνία για τους Νέιρα και Σολίς, παρατείνεται στον ΟΦΗ, για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ο Νέιρα έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και την Παρασκευή, θα επανεξεταστεί η περίπτωση του, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο, για το αν θα προλάβει το παιχνίδι.

Ο Σολίς, έχει σύσπαση στο δικέφαλο και δεν έχει τελικά θλάση. Και αυτός όμως είναι ερωτηματικό για το προσεχές παιχνίδι.

Το ίδιο και οι Ντε Γκουσμάν, Γιάννου, Σωτηρίου, οι οποίοι μπήκαν την Τετάρτη στο πρόγραμμα, αλλά έχουν λείψει αρκετό καιρό.

Την Παρασκευή, θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις, απο την τεχνική ηγεσία.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απο την προπόνηση αναφέρει:

Με τους Jonathan De Guzman, Απόστολο Γιάννου και Δημήτρη Σωτηρίου να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/4) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” η προπόνηση της ομάδας μας.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Nazareno Solís, με τον Κώστα Γιαννούλη να ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi, Luc Castaignos, Ricardo Vaz και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τεχνικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (8/4), στις 11:00.