Οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του δίπλα στις ξαπλώστρες και κόλλησε στην άμμο (Βίντεο)

Πρέπει να διαβάσετε

Μια απρόσμενη εικόνα αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας (14/8) όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Βάρκιζας καθώς- προς έκπληξή τους- είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο «παρκαρισμένο» στην άμμο, ακριβώς δίπλα στις ξαπλώστρες και στους λουόμενους.

Την εικόνα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, που δεν ήταν σε θέση ωστόσο να μεταφέρει τι ακριβώς συνέβη ενώ σχετικό βίντεο έκανε και τον γύρο του Διαδικτύου μιας και χρήστης του Facebook δημοσίευσε το ΙΧ στην παραλία, με πολλούς να υποθέτουν ότι είχε κολλήσει από το προηγούμενο βράδυ, στηριζόμενοι στο ότι η μία ρόδα είχε «σκάψει» την άμμο.

Τη λύση, όπως μετέδωσε το notia.gr, έδωσε ο οδηγός ενός άλλου ΙΧ που το τράβηξε με σχοινί και το ξεκόλλησε από την άμμο.

Δείτε βίντεο:

«Μετά το κίνημα της πετσέτας λέτε να δούμε και το κίνημα του αυτοκινήτου; Καλά το πάει… Πρώτη σειρά με εγγυημένη σκιά, αναπαυτικά καθίσματα που ξαπλώνουν πίσω, μουσικούλα της επιλογής του, μέχρι και κλιματισμό. Και όλα αυτά χωρίς να δώσει ούτε 1 ευρώ. Μπράβο Φαίδων!» είναι το σχόλιο ενός άλλου χρήστη από την ομάδα του Facebook «Το Forum των 3Β» όπου ανέβηκε το παραπάνω βίντεο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα