Ενα περιστατικό αδιανόητης αγριότητας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Λεβίδου, στο κέντρο της Κηφισιάς. Λίγο μετά τις 00:30 και όπως κατήγγειλε στο Τ.Α. Κηφισιάς, η 52χρονη γυναίκα περπατούσε με μια φίλη της σε έναν απο τους κεντρικότερους δρόμους.

Στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Μυρσίνης, τις πλησιάζει ενα μικρό όχημα μάρκας Fiat. O μυστηριώδης οδηγός πατάει γκάζι , χτύπησε τη γυναίκα και την παρέσυρε. Η 52χρονη  χτύπησε στη μέση και «κόλλησε»  σε ένα όχημα.

Τότε ο δράστης, την πλησίασε  και πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, της άρπαξε  την τσάντα που κρατούσε στον δεξι ώμο. Ήταν χρώματος μπεζ και περιείχε το πορτοφόλι, την ταυτοτητά της, πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα οδήγησης και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου της.

Ο τσαντάκιας με το Fiat, πέταξε τη λεία του στο κάθισμα του συνοδηγού και αφού ανέπτυξε ταχύτητα εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την μαρτυρία της γυναίκας ψάχνουν στα αρχεία για ανάλογα συμβάντα ενώ μέσα απο κάμερες της περιοχης προσπαθούν να εντοπίσουν το δρομολόγιο του τσαντάκια για να του περάσουν χειροπέδες.

Πηγή: protothema.gr