Ενα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Σωτηρίου στο 84’ έφερε την 8η συνεχόμενη ήττα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά στην Ριζούπολη απο τον Απόλλωνα, με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, θα ήταν άδικος για τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, μετά απο πολύ καιρό έδειξε «σφυγμό» με το παιχνίδι της, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Ντάουντα στο 17’, ισοφάρισε γρήγορα με τον Στάρτζεον στο 22’ και απο εκεί και μετά είχε μεγάλες φάσεις με τον Σολίς, τον Ντε Γκουσμάν και τον Γρίβα για να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο Παράσχος στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαζε επιθετικούς (Μπεντινέλι, Φερνάντες) και έβαζε αμυντικούς (Χουχούμη, Τσαμπούρη) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, καθώς ο ΟΦΗ επικρατούσε, αλλά μια του αλλαγή, ο Ιωαννίδης, έμελλε να είναι και η «χρυσή» καθώς ήταν ο αποδέκτης του «δώρου» του Σωτηρίου και με ένα απλό πλασέ, στο οποίο δεν θα αστοχούσε ούτε ένα αμούστακο παιδί, σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 84’ για να υπογράψει την 8η συνεχόμενη ήττα του ΟΦΗ (2-1).

Ενα πολύ άτυχο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, αλλά και τον Σωτηρίου ο οποίος λίγο πριν το τραγικό του λάθος, κάνει στο 83′ μεγάλη επέμβαση στην γωνία, σε κεφαλιά του Ιωαννίδη!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ