Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

ΟΑΣΘ: Διερευνάται το περιστατικό με αστικό που κινείται με ανοιχτή πόρτα – Θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες

Πρέπει να διαβάσετε

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΑΣΘ για το περιστατικό με αστικό λεωφορείο το οποίο κινούνταν με ανοιχτή πόρτα. Ο Οργανισμός αναφέρει ότι το εν λόγω περιστατικό διερευνάται και πως θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, «υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσο διερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το πρωί αναπαράγεται βίντεο, το οποίο δείχνει λεωφορείο να κυκλοφορεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανοιχτή την μπροστινή πόρτα.

Το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσοδιερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ.

@deboragoga7

#viralvideo #viraltiktok #viral #thessaloniki #astiko

♬ πρωτότυπος ήχος – ‘Ντέμπορα Γκο’

Με τις διευκρινίσεις αυτές, θα αποδοθούν και τυχόν ευθύνες, καθώς πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών. Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει την κατάσταση του στόλου του Οργανισμού, ο οποίος συντηρεί τα λεωφορεία του. Θερμή παράκληση του ΟΑΣΘ είναι ανάλογα περιστατικά να αναφέρονται στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα