Ο Τζάρεντ Λέτο αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα παρευρεθεί στο φετινό Met Gala

Πρέπει να διαβάσετε

Ένας μήνας απομένει από το Met Gala του 2024 και ένας από τους σταρ που συζητιέται κάθε χρόνο για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του, είναι ο Τζάρεντ Λέτο.

Η μεγάλη εκδήλωση μόδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, ωστόσο όπως αποκάλυψε, φέτος δεν θα παρευρεθεί.

Κατά την άφιξή του στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2024 τη Δευτέρα (1 Απριλίου), ο ηθοποιός και μουσικός δήλωσε πως θα βρίσκεται στην Ευρώπη με την μπάντα του «30 Seconds to Mars» για την παγκόσμια περιοδεία «Seasons».

«Θα είμαι εκεί με το πνεύμα μου κι εύχομαι σε όλους μια όμορφη νύχτα», πρόσθεσε.

Το Met Gala 2024 θα έχει θέμα «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion». Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της διοργάνωσης: «Η νέα έκθεση θα επικεντρωθεί στη χρήση της έρευνας, της συζήτησης και της τεχνολογίας στην αναπαραγωγή της αίσθησης που δίνουν τα κορυφαία εκθέματα του μουσείου. Στόχος είναι να δοθεί νέα ζωή σε αυτά τα ιστορικά αντικείμενα, μέσω δημιουργικών και καθηλωτικών δράσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις μυρωδιές, τους ήχους, τις υφές και τις κινήσεις των ενδυμάτων που δεν μπορούν πια να αλληλεπιδράσουν άμεσα με το σώμα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα