«Ο Τσίπρας πάντα ήταν και παραμένει παλιόπαιδο»

Η ΔΕΘ έχει μια χορογραφία κάποιους κανόνες αυτοί τηρούνται απαρέγκλιτα εδώ και 70 χρόνια. Δεν έχει σκεφτεί κανείς να τους παραβιάσει, είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

«Ο κ. Τσίπρας πάντα παλιόπαιδο ήταν και ένα παλιόπαιδο παραμένει», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επιλογή του προέδρου της ΕΛΑΣ να μιλήσει στη ΔΕΘ πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2027. Είναι μια ΔΕΘ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», τόνισε αρχικά ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Η πράξη του κ. Τσίπρα να προηγηθεί του κ. πρωθυπουργού δείχνει για άλλη μία φορά δεν έχει νόημα να επενδύσει στο rebranding του κ. Τσίπρα. Πάντα παλιόπαιδο ήταν και ένα παλιόπαιδο παραμένει».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «η πράξη αυτή είναι πράξη που κάνει ένα παλιόπαιδο. Η ΔΕΘ έχει μια χορογραφία κάποιους κανόνες αυτοί τηρούνται απαρέγκλιτα εδώ και 70 χρόνια. Δεν έχει σκεφτεί κανείς να τους παραβιάσει. Οι πιο σκληροί πολιτικοί αντίπαλοι οι μεγαλύτερες πολιτικές μάχες. Κανείς δεν σκέφτηκε να πάει να κάνει κάτι τέτοιο. Το κάνει πρώτος ο κ. Τσίπρας, γιατί είναι ένα παλιόπαιδο. Αυτός είναι ο πραγματικός χαρακτήρας. Δεν μπορεί να αλλάξει».

«Δεν του αρέσει να τηρεί τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Δεν του αρέσει να τηρεί αυτό που οι άλλοι λέμε ηθική υποχρέωση» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στον Αλ. Τσίπρα πρόσθεσε ότι «έχει εξευτελίσει σχεδόν το σύνολο των παλιών του συνεργατών. Αυτό με σοκάρει».

Αναφορικά με τα δημοσκοπικά δεδομένα οκ. Γεωργιάδης σημείωσε για τις επιδόσεις της ΕΛΑΣ: «Ο κ. Τσίπρας έφυγε ως αποτυχημένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με 17,7% και τον λιβανίζετε όλη μέρα σαν σούπερ επιτυχημένο με 16%. Ο κ. Τσίπρας μαζεύει αυτούς που είχε πάρει και το 2023. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να καταφέρει να συγκεντρώσει σε ψήφους αυτούς που τον ψήφισαν το 2023. Είναι αυτό επιτυχία; Όχι. Όπως αποτυχία ήταν το 2023».

«Εγώ κυβέρνηση που τον 8ο χρόνο διακυβέρνησης της να θεωρεί αποτυχία ότι από τον δεύτερο προηγείται μόνο 10 μονάδες δεν το έχω ξανακούσει» τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον σχεδιασμό του επιτελείου του κ. Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει δύο παρουσίες στη Θεσσαλονίκη. Παρουσίαση προγράμματος στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μία δεύτερη παρέμβαση στις 9 του μήνα, μετά τον πρωθυπουργό.

Προηγούμενο

Καύσιμα: Πάνω από 2 ευρώ βενζίνη και ντίζελ – Κρίσιμες αποφάσεις για τις επιδοτήσεις πριν από την 1η Σεπτεμβρίου

Επόμενο

ΔΕΘ 2026: Όλα τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για φόρους, συντάξεις και στέγαση

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα