Ο Συνδυασμός «Λασίθι ώρα ευθύνης» έστειλε παλέτες με νερό στους πλημμυροπαθείς

Πρέπει να διαβάσετε

Συναισθανόμενος όχι μόνο τις τεράστιες καταστροφές αλλά και τις μεγάλες ανάγκες που δημιούργησαν, σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, οι πλημμύρες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα ο Συνδυασμός «Λασίθι ώρα ευθύνης» προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένου νερού, το οποίο και απέστειλε στο Δήμο Παλαμά Καρδίτσας.

Η νταλίκα με τις παλέτες του νερού οδηγήθηκε σήμερα (21/9/2023) το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Να σημειώσουμε πως η μεταφορά τους ως την Καρδίτσα αποτελεί ευγενική προσφορά του Δημήτρη Κανδυλάκη.

Στο λιμάνι βρέθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Γιώργος Αθανασάκης, με υποψήφιους συμβούλους του προκειμένου να φροντίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το φορτίο να μπει στο RoRo Άγιος Γεώργιος και να ταξιδέψει απρόσκοπτα στον τελικό προορισμό του.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασάκης: «Το βαρύ όνομα που φέρει ο Συνδυασμός μας δεν αποτυπώνει μόνο την ευθύνη που νιώθουμε απέναντι στους συνδημότες μας Λασιθιώτες και όσα θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας.

Αποτυπώνει και την ευρύτερη ευθύνη που ως Έλληνες αισθανόμαστε για κάθε συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε ανάγκη. Κι αυτή τη στιγμή οι πλημμυροπαθείς πραγματικά μας χρειάζονται, χρειάζονται την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας.

Το νερό που τους στέλνουμε είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνους δείχνοντας τους μόνο πως τους σκεφτόμαστε.

Ευχόμαστε πολύ γρήγορα να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να φτιάξουν τις ζωές τους όπως ήταν πριν από τις πλημμύρες κι ακόμα καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα