«Ο σκύλος μου ήταν άρρωστος και πήγε στον παράδεισο»: Η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Πρέπει να διαβάσετε

Η Years UK, μια εταιρεία που επιδιώκει να «βοηθήσει τους σκύλους να έχουν μια πιο υγιή ζωή», ανάρτησε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών στο TikTok κάνοντας τους χρήστες της εφαρμογής να θέλουν να αγκαλιάσουν τα σκυλιά τους λίγο πιο σφιχτά.

Το βίντεο έχει ως λεζάντα: «Ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε όλους εκείνους τους σκύλους του παρελθόντος και του παρόντος. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, τη φιλία και τη χαρά σας. Είστε η ζωή μας», ενώ κάποιος στα σχόλια αστειεύτηκε ότι «ήξερε» ότι το βίντεο θα τον κάνει να δακρύσει, αλλά «το είδε ούτως ή άλλως».

«Ω, είναι κούκλος, έτσι δεν είναι;»

Το εορταστικό βίντεο ξεκινά με έναν ηλικιωμένο άνδρα να προβάλλει τον ισχυρό δεσμό με το σκυλάκι του, καθώς χαϊδεύει τον σκύλο, απολαμβάνοντας την παρέα του καθώς διαβάζει μια εφημερίδα. Στη συνέχεια το βίντεο περνάει σε ένα νεαρό κορίτσι που επιστρέφει από το σχολείο για να αγκαλιάσει τον σκύλο της, Barney.

@yearsuk

A Christmas message to all those dogs past and present. Thank you for your love, friendship and joy. You are our life. #christmas #dogs

♬ original sound – Years

Σε δεύτερο πλάνο, η νεαρή κοπέλα απεικονίζεται στο πάρκο με τον σκύλο της, αναφωνώντας «καλό αγόρι» καθώς αυτός είναι φρόνιμος σε μια βόλτα. Ο ηλικιωμένος άντρας εμφανίζεται μετέπειτα σε μια μπυραρία με τον σκύλο του, καθώς οι άλλοι θαυμάζουν τον τριχωτό φίλο του, με έναν άντρα να λέει «Ω, είναι κούκλος, έτσι δεν είναι;».

Στη συνέχεια, τα πράγματα παίρνουν μια θλιβερή τροπή, καθώς το κοριτσάκι κλαίει στο κρεβάτι, καθώς η μαμά της της λέει ότι είναι τιμωρία – αλλά η αγαπημένη της κολλητή φίλη, η σκυλίτσα της, έρχεται να την καθησυχάσει γλείφοντας το πρόσωπό της. Σε μια παρεμφερή κατάσταση όπου κάποιος θα χρειαζόταν παρηγοριά, ο ηλικιωμένος άνδρας πληροφορείται στο τηλέφωνο ότι κάποιος στενός του φίλος απεβίωσε – και το σκυλάκι του είναι εκεί για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο ίδιος ευχαριστεί τον σκύλο ακόμη και για την παρουσία του εκεί.

Τουλάχιστον θα είναι «εκεί πάνω μαζί»

Στο τέλος, όμως, η διαφήμιση αλλάζει με συγκλονιστικό τρόπο. Το κοριτσάκι επιστρέφει στο σπίτι για να φωνάξει «Barney» – αλλά η μαμά της βγαίνει από ένα άλλο δωμάτιο δακρυσμένη με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι. Σε μια ακόμη πιο σπαρακτική σκηνή, ο ηλικιωμένος άνδρας ξεκλειδώνει την πόρτα του και βρίσκει τον σκύλο του χωρίς τις αισθήσεις του στο διάδρομο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας στη συνέχεια σπεύδει να πάει το σκυλάκι του στον κτηνίατρο, όπου κάθεται στην αίθουσα αναμονής, κρατώντας το περιλαίμιο του σκύλου του. Το κοριτσάκι έρχεται στη συνέχεια να καθίσει δίπλα του, πιάνοντας το κολάρο του σκύλου της.

Το κορίτσι ρωτάει: «Είστε καλά, κύριε;», και εκείνος απαντά: «Θα είμαι» με δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια τη ρωτάει αν είναι καλά, και εκείνη γνέφει, λέγοντας: «Ο σκύλος μου ήταν άρρωστος, οπότε έπρεπε να πάει στον παράδεισο των σκύλων τώρα. Δεν ήθελα να φύγει». «Και ο δικός μου πρέπει να πάει», απαντάει λυπημένος, λέγοντας ότι τουλάχιστον θα είναι «εκεί πάνω μαζί».

Το βίντεο δείχνει περίτρανα ότι οι σκύλοι είναι μια πραγματική αξία στη ζωή μας. Ακόμα και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μπορούμε να βασιστούμε στα κατοικίδιά μας ώστε να πάρουμε και να δώσουμε αγάπη.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα