Ο Σεμέντο, η Κρήτη και ο κορωνοϊος!

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ, δεν απασχολεί τα Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης μόνο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του.
Ο επιθετικός του ΟΦΗ, μιλάει και για το πως η Ελλάδα, αντιμετωπίζει το θέμα του κορωνοϊου, καθώς η χώρα μας, είναι θέμα συζήτησης, σε όλη την Ευρώπη, για την αποτελεσματικότητα της, στην πανδημία.
Ο Πορτογάλος επιθετικός τονίζει στην Πορτογαλική εφημερίδα Α Βοla ότι “η αλήθεια είναι πως εδώ δεν υπάρχουν ουρές πουθενά. Έχω πάει στο σούπερ μάρκετ κάποιες φορές, ψωνίζω μεγάλες ποσότητες και πάντα χωρίς προβλήματα. Ακόμα και όταν βγαίνω από το σπίτι για περπάτημα ή για τρέξιμο ή για να πάρω έναν καφέ, δεν συναντώ κανένα”.
Σε ότι αφορά στο πως βιώνει ο ίδιος προσωπικά την πανδημία, ο Σεμέντο λέει πως “αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά είτε να ζεις σε ένα νησί, είτε κάπου αλλού επειδή το σκεπτικό είναι να μείνουμε σπίτι. Ξυπνάω στις 10.00 το πρωί, παίρνω πρωινό, κάνω προπόνηση, παίζω Playstation και βλέπω σειρές. Βασικά, έτσι περνάω την μέρα μου”.
Για το μέλλει γενέσθαι με το Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σεμέντο λέει πως «θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Μάη. Έμειναν 10 παιχνίδια και σκέπτονται να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα