Στις 25 Οκτωβρίου, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, είχε αποκαλέσει “σκουπίδια” τους διαιτητές, με αφορμή την ήττα του ΟΦΗ στην Τρίπολη απο τον Αστέρα και τα σφυρίγματα του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Τώρα, για δεύτερη φορά, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, απο το Σικάγο, όπου βρίσκεται, επανέλαβε την ίδια φράση, με αφορμή το γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ στην εκπνοή του αγώνα στη Ριζούπολη, σε μια οδυνηρή ήττα για την κρητική ομάδα (2-1), η οποία “φλερτάρει” με τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Η επίμαχη φάση, προήλθε απο ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ Σωτηρίου, ωστόσο στην εξέταση της φάσης απο τον διαιτητή VAR, που ήταν ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος, δεν σημειώθηκε οφσάιντ στον σκόρερ, ο οποίος δεν καλύπτεται απο δυο αμυνόμενους, αλλά μόνο απο ένα (Ουές), στην προβολή που κάνει στην κενή εστία.

«Αποφασίστε. Φτάνει! Αρκετά με τα σκουπίδια και οι δικαιολογίες πρέπει να σταματήσουν και οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτές τις πράξεις τους» γράφει ο Μιχάλης Μπούσης στην επίσημη σελίδα του στο instagram και ενώ προηγουμένως τρία 24ωρα απο την αναμέτρηση, κανείς απο τον ΟΦΗ δεν είπε “κίχ”, για μια φάση που φαίνεται απο το video ότι η μπάλα πηγαίνει στα πόδια του σκόρερ του Απόλλωνα, μετά το τραγικό λάθος του Σωτηρίου, απο το πόδι του προωθημένου αμυντικού του Απόλλωνα, Λισγάρα και όχι απο κάποιον παίκτη του ΟΦΗ.

Ο σκόρερ είναι εκτεθειμένος και το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ