Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας βόλει γυναικών, που βρίσκεται στο Ηράκλειο και κάνει προετοιμασία για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, στέκεται η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία διέθεσε προπονητικό και αθλητικό υλικό για την προετοιμασία της Εθνικής, ενώ χαρακτηρίζει “τιμή” την παρουσία της στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ακόμη, καλωσορίζει δυο στελέχη της Εθνικής με παρελθόν στον ΟΦΗ, τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο, o οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στον ΟΦΗ και το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής, Αργύρη Αντιφάκο, ο οποίος ήταν παίκτης του ΟΦΗ, στην άνοδο στην Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ:

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ καλωσορίζει στο Ηράκλειο, την Εθνική ομάδα γυναικών βόλει.
Κάθε άφιξη της Εθνικής μας, στην περιοχή μας, είναι τιμή μας και ανεβάζει το επίπεδο του αθλήματος.
Ετσι και για μας, στον χώρο του βόλει, όπου είχαμε πολλά χρόνια να δούμε Εθνική ομάδα βόλει στο Ηράκλειο.

Ευχόμαστε στην Εθνική μας, καλή διαμονή και καλή προετοιμασία, ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Σαν ΟΦΗ, διαθέσαμε αθλητικό υλικό, για τις προπονήσεις της Εθνικής και είμαστε στην διάθεση των ανθρώπων του Εθνικού μας συγκροτήματος, για ότι χρειαστούν.

Θα θέλαμε ακόμη, να καλωσορίσουμε στο Ηράκλειο, δυο στελέχη της Εθνικής, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον ΟΦΗ.

Τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Βαγγέλη Περόπουλο, ο οποίος έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλει.

Αλλά και τον Αργύρη Αντιφάκο, μέλος του προπονητικού staff της Εθνικής, ο οποίος υπήρξε παίκτης του ΟΦΗ και μέλος της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Πλέον ακολουθεί το δρόμο της προπονητικής και παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά την πορεία του.