Ο ΟΦΗ δεν αποτέλεσε εξαίρεση στα κρούσματα κορωνοϊου, που πλήττουν τις ομάδες της Volley League, αυτήν την εποχή, με πιο φρέσκια την ομάδα του Ολυμπιακού, που έχει ανακοινώσει 15 θετικά κρούσματα!

Είχαν προηγηθεί η Κηφισιά, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Φοίνικας Σύρου, αλλά και ο Μίλωνας.

Ο ΟΦΗ που είχε ήδη ένα θετικό κρούσμα την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται να έχει “χτυπηθεί” απο τον κορωνοϊό και να έχει αρκετά κρούσματα, όπως φάνηκε απο το τελευταίο μοριακό τεστ, που έγινε σε όλη την ομάδα.

Το…κακό για τον ΟΦΗ φαίνεται να ξεκίνησε απο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, καθώς μετά απο αυτό το παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν 5 θετικά κρούσματα, ενώ μετά απο αυτό το παιχνίδι, εμφανίστηκε και το πρώτο θετικό κρούσμα στον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα ζήτησε ήδη απο την ΕΣΑΠ την αναβολή των δυο επόμενων αγώνων με τον Μίλωνα και το Φοίνικα Σύρου.

Στην ανακοίνωση της η ΕΣΑΠ αναφέρει ότι “Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για την 13η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ο.Φ.Η.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ο.Φ.Η. παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο”.