Αναφορά στο “μικρό Γεντί Κουλέ” έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Σοφρώνης Αυγουστή, στην συνέντευξη τύπου, την παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οπως είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού «σίγουρα για μας αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί είδαμε ότι το γήπεδο είναι μικρό. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς μ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να μην αγωνιστούμε μαζί. Αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να περάσει. Ξέρουμε ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα του ΟΦΗ, όμως εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στο δεύτερο γύρο».

Ο Ζοάο Πέδρο, εκ μέρους των παικτών του Απόλλωνα είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ξέρουμε και το πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε. Θέλουμε να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση και θα ψάξουμε την πρόκριση».