Ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμη βασικές προσθήκες

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 απο την Ολλανδική Ναιμέγκεν.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, αρκετές οι δοκιμές απο το Νίκο Νιόπλια.

Χρησιμοποίησε αμυντικό χαφ τον Ουές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ξανά 4-4-2 με τους Καστάνιος και Σαρδινέρο στην επίθεση.

Και σε αυτό το φιλικό δοκιμάστηκε ο Ελβετός επιθετικός Γκονζάλες, ο οποιος αγωνίστηκε βασικός, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει ο Νίκος Νιόπλιας.

Σε ένα ακόμη φιλικό ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ γενικά η επιθετική του λειτουργία, ήταν αδύναμη, όπως στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια, που έδωσε στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ σε 6 παιχνίδια, δεν πανηγύρισε τη νίκη (4 ήττες-δυο ισοπαλίες).

Ηττήθηκε απο Βίτεσε (2-1), Βέστερλο (1-0), Αλκμάαρ 2-0, Ναιμέγκεν (2-0), ενώ έφερε ισοπαλία με την Αντερλεχτ (1-0) και τη Φορτούνα Σιτάρντ (1-1)

Ο ΟΦΗ έπαιξε με ομάδες καλού επιπέδου, ωστόσο φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη βασικές προσθήκες στην μεσαία γραμμή και την επίθεση, για να ανεβάσει την ποιότητα του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

Και στην άμυνα ωστόσο, δεν έβγαλε σιγουριά και ασφάλεια και η αστάθεια ήταν εμφανής, σε αρκετά παιχνίδια, όπου δέχθηκε εύκολα γκολ.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμη δουλειά και μεταγραφές και αυτό το μήνυμα αναδείχθηκε απο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα